Annons

Aranäs värvar från SHE

Inför förra året värvade HK Aranäs Rikke Jensen från Heid. Nu har de hittat en spelskicklig mittnia i Alexandra Lundström från Göteborgsklubben.
Handboll | 24 April 2019 15:15

Foto: HK Aranäs

 

Inför förra året värvade HK Aranäs Rikke Jensen från Heid. Nu har de hittat en spelskicklig mittnia i Alexandra Lundström från Göteborgsklubben.

 

HANDBOLL. Niometersspelaren Alexandra Lundström, som trivs bäst som mittnia, ville byta miljö för att få mer speltid. Därför lämnar hon SHE för allsvenskan och HK Aranäs.

– Det känns som en klubb som kommer att passa mig nästa säsong. Det har känts bra när jag har pratat med Manne (Magnus Ferdinandsson, tränaren).

 

Den gångna säsongen blev det 18 mål och 15 assist i högstaligan för BK Heid.

– Jag har inte spelat så mycket som jag har velat. Jag hoppas att få förtroende och visa vad jag går för.

Vad är din styrka?

– Spelsinnet.

 

20-åriga Alexandra Lundström har sju U-landskamper i bagaget. Tanken är att hon ska lyfta det HK Aranäs som nådde kvalspelet som nykomling i allsvenskan.

– Jag vill kunna spetsa till med mina skott och mitt samarbete med mittsex. Jag är inte bäst på något men ganska allround.

Kontraktet är på ett år.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Så många vill ta del av stödpaketet

Sport Över 4 000 föreningar och närmare 50 specialidrottsförbund har ansökts om regeringens stödmiljoner. – Nu väntar ett gediget ...

Ryske anfallaren öppnar för en fortsättning

Bandy Sergey Pochkunov kom in i december och levererade direkt. Nu öppnar anfallaren för att återvända till Sverige och ...

Skyttekungen kan vara förlorad

Bandy Adam Rudell kom till Frillesås inför förra säsongen och gjorde få besvikna. Nu talar mycket fö...
Annons