Denna gång var HK Aranäs på fötter från start mot Skånela IF och gav hemmalaget ett betydligt tuffare motstånd. Men utvisningar satte käppar i hjulet och trots ett uppryck blev det ännu en förlust.HANDBOLL: ALLSVENSKAN


Skånela IF – HK Aranäs 29–27Förra helgen mötte HK Aranäs Skånela IF på hemmaplan. Då var det inte mycket som stämde. Aranäs hamnade snabbt i underläge och få spelare lyckades nå upp till normal standard.


Nu fick de chans igen, denna gång på Skånelas hemmaplan.Aranäs var på tårna och det var superjämnt mellan lagen där de turades om att plocka poäng. Efter 26 minuter stod det 11–11. Då åkte Victor Santos på en utvisning och Skånela kunde peta in ett straffmål. Med en spelare mer på planen drog Skånela ifrån till 14–11 lagom till halvtid.


– Vi var betydligt mycket bättre än senast. Det kan hela laget skriva under på. Det var en mycket bättre nivå och inställning från start. Vi hade bättre koll på spelet och visste vad som hände och skyttet satt, säger Aranässpelaren Tobias Johnsson.Läs mer om matchen i tisdagens tidning.Matchfakta:


Skånela IF – HK Aranäs 29–27 (14–11)


Målskyttar, HK Aranäs: Victor Santos 8, Tobias Johnsson 7, Erik Rudvall 4, Max Santos 3, Rasmus Thorbjörnsson 3, Andreas Lorentzon, Oscar Gentzel