NYHETER 2020-02-13 KL. 14:58

Succé för frimärkstävling

Drygt 30 700 foton. Så många bidrag har Postnord fått in i hundfrimärkstävlingen.

Succé för frimärkstävling

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter




Postnords tävling för att få sin hund porträtterad på frimärke blev en succé. Drygt 30 700 bidrag har kommit in från Sveriges hundägare.




- Vi hade på känn att den här tävlingen skulle engagera, men hade nog inte vågat hoppas på att ha så här många fina hundar att välja bland. Vi kommer att leta efter härliga hundar med det där lilla extra både hos hund och motivering säger Kristina Olofsdotter, chef för Frimärken PostNord, i ett pressmeddelande.

Bland alla bidrag kommer nu fem hundar att väljas till frimärksmodeller. Juryn består av Postnords Frimärksråd och representanter från Svenska Kennelklubben.

- Det som är extra roligt för oss som rikstäckande organisation är att vi verkligen ser en stor variation bland bidragen. Här finns alla typer av hundar representerade, från norr till söder. Redan från start såg vi en trend i att nominera sin älskade familjemedlem säger Hans Rosenberg, presstalesperson på Svenska Kennelklubben i samma pressmeddelande.



Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären
BANDY 2025-11-18 KL. 19:15
Premium

Stor intervju med veteranen inför hemmapremiären

• Varför han blev sist kvar • Oron för att sluta • Sjöaremossens betydelse

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter
NYHETER 2025-11-18 KL. 18:30
Premium

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter

Årets vintercyklister fick dubbdäck och cykelväst

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FOTBOLL 2025-11-19 KL. 16:15
Profilen blir ny sportchef i Tölö

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.