NYHETER 2017-09-27 KL. 14:00

Välkänt konditori till torget

Välkänt konditori till torget

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter

 

Efter många år finns det återigen ett konditori i Stenlundska huset, mitt på torget i Kungsbacka. I veckan öppnade David bagare.

– Vi tycker att det finns utrymme för ett riktigt kondis i innerstaden, säger ägaren Anders Pedersen. 

 

Sedan mitten av 60-talet finns David bagare på Frölunda torg och det är det konceptet som nu ska få kungsbackaborna att gå och fika. Allt från läckra bakverk till kanelbullar finns att välja bland, men den som vill har också möjlighet att äta en ostfralla, räkmacka, smörgåstårta eller sallad.

– Vi kör det mesta och är det efterfrågan tar vi fram det, säger Anders som också är bagare.

Läs mer i Norra Halland på fredag 29/9–17.

Bilden: Eva Pedersen serverar paj. Foto: Christina Nordwall

 

 



Från ångest till att inspirera tusentals – Nathalies resa
NYHETER 2025-11-24 KL. 20:15
Premium

Från ångest till att inspirera tusentals – Nathalies resa

Släpper boken: "Vägen hem till ditt hjärta"

TV-klipp och nyheter

2025-11-24 KL. 18:00
Premium

"Jag fick till det när det gällde som mest"

Den tunga säsongen fick nästan drömslutet

Polisen: 1 800 i Halland har kopplingar till gäng
NYHETER 2025-11-24 KL. 11:30
Premium

Polisen: 1 800 i Halland har kopplingar till gäng

"Inte särskilt förvånad över siffrorna"

Nästa bostadsområde tar fart – 170 nya hem planeras
NYHETER 2025-11-24 KL. 07:45
Premium

Nästa bostadsområde tar fart – 170 nya hem planeras

Villor och radhus ska växa på åkern vid Lillån

Bilbrand på E6 inatt
NYHETER 2025-11-23 KL. 09:37

Bilbrand på E6 inatt

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | SPORT 2025-11-24 KL. 13:15
Sporthelgen i korthet

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.