NYHETER 2023-02-03 KL. 07:01

Trafikolycka med buss i Onsala

Av Ronny Karlsson

En trafikolycka med bland annat en buss inblandad har inträffat på Mariedalsvägen i Onsala. Enligt SOS Alarm är Räddningstjänst på väg till platsen.

Trafikolycka med buss i Onsala
Utöver olyckan i Onsala hade det vid 7.30 varit lugnt i trafiken trots snön. På E6 flöt trafiken på långsamt men bra. Foto: Ronny Karlsson

TV-klipp och nyheter

Larmet kom in vid 6.40 på fredagsmorgonen och det har snöat en hel del under natten, vilket förstås kan ha varit en orsak till olyckan.
Enligt polisen ska det vara en buss och en mopedbil som är inblandade i olyckan.
– Vi är larmade till platsen, men jag har inga uppgifter om att någon ska vara skadad, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

Enligt Räddningstjänstens ledningscentral är Mariedalsvägen avspärrad, men man beskriver läget på platsen som lugnt. Bussen ska ha hamnat i diket i samband med olyckan.

SOS Alarm uppger att det är flera ambulanser som åkt till platsen.

Polisen uppdaterade sin hemsida strax innan 08-tiden. Där skriver de att en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott är upprättad. En person har kontrollerats av ambulanspersonal, men det finns inga uppgifter på att någon ska ha förts till sjukhus. Bussen som hamnade i diket kommer att behöva bärgas.

Utöver den olyckan ska det ha varit lugnt i trafiken under natten och morgonen. Inga andra olyckor har rapporterats in och på E6 flyter trafiken på bra, om än långsammare än vanligt.TV-klipp och nyheter

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka
VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Premium

Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende
VÅRD 2023-10-04 KL. 08:10
Premium

Förslaget – herrgård ska bli korttidsboende

Frågan är om detaljplanen tillåter ägarnas nya idé

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2023-10-04 KL. 12:45
Utdragen strid om återvinning i Särö
Premium | VÅRD 2023-10-04 KL. 11:00
Sprututbytet läggs ner i Kungsbacka

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Arvidssons i Fjärås firar 60 år

Det började med ett egenbyggt växthus på 800 kvadratmeter. Nu handlar det om betydligt större ytor för Arvidssons i Fjärås där krukväxter drivs upp året runt. – Nej, jag har inte tröttnat på blommor, det är alltid lockande att plocka hem några. Azalea är en favorit, säger grundaren Arne Arvidsson.