NYHETER 2023-12-08 KL. 18:00

Nya lokaler ett lyft för mäklare

Av Julia Sandstén Vikberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kungsbacka flyttar. Från och med den 19 december kommer de att husera i hembygdsmuseets tidigare lokaler.

Nya lokaler ett lyft för mäklare
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kungsbacka flyttar till Västergatan 17. "Det är en större lokal och ett bra läge", säger Tomas Johansson, på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Foto: Kollage

TV-klipp och nyheter

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kungsbacka har i dag sitt kontor på Södra Torggatan. När de nu ska flytta går flyttlasset bara några stenkast bort, till Västergatan 17.

– Det är en större lokal och ett bra läge och vi har haft en chans att renovera och fräscha upp, säger Tomas Johansson, på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

De nya lokalerna ligger i Nordhallands Hembygdsmuseum tidigare lokaler. De har nu renoverats inför inflyttningen av den nya hyresgästen. Den 19 december kommer fastighetsförmedlingen vara inflyttade. Vem som i sin tur ska ta över deras tidigare lokal på Södra Torggatan får vi vänta med besked om. Enligt fastighetsbolaget Alania har man skrivit ett nytt avtal men det råder i nuläget sekretess om vem den nya hyresgästen kommer att bli.



TV-klipp och nyheter

Sporten i korthet
SPORT 2024-10-17 KL. 09:16
Premium

Sporten i korthet

✔ Det galna derbyt ✔ Segersviten förlängdes ✔ Sju olika målskyttar

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt
FAMILJ 2024-10-16 KL. 21:00
Premium

Alicia studerar – och är Lindälvs ansikte utåt

Ska få fler att välja Fordons- och transportprogrammet

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Polisen följer grupp med unga  – kopplas till kriminalitet

Polisen följer grupp med unga – kopplas till kriminalitet

Polisen har de senaste åren följt en grupp ungdomar i Hålabäck som polisen ser en problembild kring. Några av dem kan kopplas till narkotikahantering eller annan kriminalitet. Två av ungdomarna bor på adressen som besköts i augusti. – Vi jobbar, i samverkan med sociala myndigheter, med att hjälpa dem i rätt riktning, säger lokalpolisområdeschefen Johanna Hennix.