NYHETER 2021-10-08 KL. 12:47

Nu händer det grejer på Norra Halland

Nu händer det grejer på Norra Halland
Stefan Pettersson, ansvarig utgivare, chefredaktör och VD.

Äntligen! I nästa vecka kan vi ge er läsare ännu bättre service – då byter vi nämligen plattform för vår sajt. Det innebär en hel del nya finesser och framför allt en mycket snabbare hemsida. Utvecklingen går i en rasande fart och som liten aktör gäller det att göra kloka val. Vi har inte någon enorm säck med pengar till utvecklingskostnader som de stora tidningskoncernerna, men nu känns det som att vi träffat rätt. Det byggs nu ett nytt system för hela tidningen och en stor del av förändringarna kopplas till vår sajt och e-tidningen. Dessutom har vi anställt ytterligare en reporter för att fortsätta vara den ledande nyhetsförmedlaren i Kungsbacka kommun.

Mitt i systembytet så jobbar vi på för fullt med vårt 100-årsjubileum. Intresset för vår kommande konstsalong på Hjertstedska villan är enormt. Över 100 konstnärer vill delta, där 50 procent av intäkterna går till Kungsbacka kvinnojour. Det blir ett omfattande arbete för juryn att välja ut verk till utställningen. Fantastiskt kul med så god respons.

Intresset för vår teckningstävling, där lågstadieklasser ska berätta om hur Kungsbacka ser ut om 100 år, är också stort. Drygt 25 klasser deltar och det har redan lämnats in många påhittiga teckningar. Det inskickade materialet kommer att vara en del av en stor utställning om NH över 100 år, men mer om det i en senare krönika.

Avslutningsvis vill jag lyfta fram en underbar upplevelse i tisdags, med dramatik på högsta nivå. Aranäs herrar mötte då Lugi. Det var bra tryck i nya sporthallen och matchen gjorde ingen besviken. Slutet blev galet spännande och i sista sekunden satte Jesper Gustavsson segermålet för hemmalaget. Det är andra matchen i rad som Aranäs vinner i sista sekunden, så vill du ha dramatik ska du kolla på Aranäs matcher. På söndag har du chansen igen när Eskilstuna Guif kommer på besök. Tänk om det då kan bli spel inför fullsatt läktare. Det vore häftigt. Och Aranäs är verkligen värda det, så ett tips är att ta sig till hallen på söndag. Jag ska absolut dit.

Ha en trevlig helg.

FOTBOLL 2021-10-20 KL. 10:30

När lilla Onsala intog den största scenen

NH följde OBK inifrån

När lilla Onsala intog den största scenen
Ingen hävning av Kolla-avtalet
NYHETER 2021-10-20 KL. 19:24

Ingen hävning av Kolla-avtalet

Men avtalet med Vardaga ska inte förlängas

Undersköterska – ett  yrke med många möjligheter
VÅRD 2021-10-20 KL. 10:32

Undersköterska – ett yrke med många möjligheter

Kaparen tillbaka i finrummet
SPORT 2021-10-19 KL. 22:00

Kaparen tillbaka i finrummet

Så är det att köra Mercedes nya lyxbil
NYHETER 2021-10-19 KL. 20:00

Så är det att köra Mercedes nya lyxbil

Mercedes-Benz satsar på miljö och körglädje med EQC 400

Rolfö om OS-mardrömmen:
FOTBOLL 2021-10-19 KL. 19:00

Rolfö om OS-mardrömmen: "Sista matchen jag skulle titta på"

Stjärnan om första tiden i sin nya klubb och besvikelsen efter OS

Gata i Kullavik på topplistan
NYHETER 2021-10-19 KL. 17:00

Gata i Kullavik på topplistan

Tennishall fick bygglov - trots protester
NYHETER 2021-10-19 KL. 15:11

Tennishall fick bygglov - trots protester

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Nystartade företaget med smaker från Damaskus

Nystartade företaget med smaker från Damaskus

Smaken av Damaskus, så heter det nystartade företaget som ryms i en lägenhet i Kungsbacka. – Det var våra vänner som tyckte vi skulle sätta igång, säger Yahya Salam.