NYHETER 2022-10-27 KL. 20:01

Marias kärleksresa slut – så var tiden i Bachelor

Av Julia Sandstén Vikberg

Det blev ingen ros för Maria Narevik i veckans avsnitt av dejtingprogrammet Bachelor. Hon är nu hemma i Kungsbacka igen utan att ha hittat en kärlekspartner, men hon har fått vara med om ett händelserikt äventyr. Nu berättar hon för Norra Halland om tiden i programmet och om hur hennes kärleksliv ser ut i dag.

Marias kärleksresa slut – så var tiden i Bachelor
Maria Narevik, som bor i Kungsbacka, var med i årets upplaga av Bachelor Sverige. Foto: Robert Jadenfelt

Marie Narevik, 30 år och boende i Kungsbacka, blev tillfrågad om att vara med Bachelor Sverige och tackade ja med förhoppning om det skulle uppstå kärlek mellan henne och en av säsongens två bachelors, Sia Hatami och Christoffer Levi. I början dejtade hon båda killarna, men efter ett tag bestämde hon sig för att bara satsa på Christoffer. Även efter att den tredje bachelorn Christian Nicolaisen kom in i programmet, efter att Sia valt att ge sin sista ros till Isa Jallow i förväg, sa Maria till Christoffer att hon bara ville fokusera på honom. Men det blev ingen romans för dem. I programmets rosceremoni i veckan blev det ingen ros för Maria och därmed tog Bacheloräventyret slut .
– För mig kändes det väldigt väntat. Det kom inte som en överraskning. Jag hade det på känn under minglet innan rosceremonin. Jag fick en magkänsla. Jag blickade ut och såg att Christoffer hade kommit längre med sina känslor med andra i huset. Christian var så ny så jag kände mig inte motiverad till att dejta honom, säger Maria Narevik.

Hur var det att vara med i programmet?
– Det kändes helt surrealistiskt att vara med i Bachelor och vara där på Kreta. Det var blandande känslor, det var både underbart och härligt och stundtals ganska påfrestande. Men det var en häftig upplevelse, det var det.

Vad var roligast med att vara med?
– Det var hela äventyret i sig. Det var härligt att få uppleva så mycket som man gjorde där. Men också att träffa alla dessa underbara människor och komma tjejerna så nära.

Vad var tuffast?
– Det var utmanande ibland. Man hamnar i en situation där man i princip är helt bortkopplad från hela omvärlden under cirka sex veckors tid. Man kände sig ganska ensam i allt man gick igenom och det var tufft där inne ibland. Man satt i ett hus på Kreta, men man visste inte var på Kreta, med främmande människor. Förutom tjejerna var det ett produktionsteam på runt 70 personer som man inte kände. Det var människor och kameror omkring en konstant.

Hur var det att bli filmad hela tiden?
– I början var det en tröskel att ha kamerateamet omkring sig. I början var det svårt att vara avslappnad och naturlig med kameror riktade mot sig och på det ska man också dejta. Men spärren släpptes lite grann efter ett tag, man började känna kamerateamet och kände sig mer bekväm.

Hur ser ditt kärleksliv ut i dag?
– Jag har fått extremt mycket kärlek av tjejerna som har varit med. Visst jag var med i programmet för att hitta kärleken och fick inte sista rosen, men jag fick extremt mycket kärlek på andra sätt. Men om du undrar ifall jag dejtar så har jag pausat lite med det, jag känner att jag behöver ta en paus och andas lite, säger Maria Narevik.SENASTE TV-NYHETERNA

Körde med 1,58 promille – får fängelse
NYHETER 2022-11-29 KL. 13:00

Körde med 1,58 promille – får fängelse

Från tennistränare till utbildningsdirektör
POLITIK 2022-11-29 KL. 11:55
Premium

Från tennistränare till utbildningsdirektör

GAs nya förvaltningschef har en bred bakgrund

Bostadsinbrott i Onsala
BLÅLJUS 2022-11-29 KL. 10:40

Bostadsinbrott i Onsala

Stationen ska fixas - men perronglyft får vänta
TRAFIK 2022-11-29 KL. 08:00

Stationen ska fixas - men perronglyft får vänta

Ung veteran är ny chef för Kultur och fritid
POLITIK 2022-11-28 KL. 19:30
Premium

Ung veteran är ny chef för Kultur och fritid

Slog nytt rekord på julmarknaden
NYHETER 2022-11-28 KL. 17:15

Slog nytt rekord på julmarknaden

Dyrt lösa förbättrad rening
NYHETER 2022-11-28 KL. 13:00

Dyrt lösa förbättrad rening

Hårt arbete för att klara nya reningsverksförslaget

Ingen ändring i skolskjutsen trots möte
NYHETER 2022-11-28 KL. 11:45

Ingen ändring i skolskjutsen trots möte

Föräldrar missnöjda men inte förvånade

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | FAMILJ 2022-11-29 KL. 19:30
Katarina började träna som pensionär
Premium | KRÖNIKOR 2022-11-29 KL. 15:20
Krönika: Satsa på thanksgiving
BLÅLJUS 2022-11-29 KL. 10:40
Bostadsinbrott i Onsala

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

”Det var så skönt att Kungsbacka blev min stad”

”Det var så skönt att Kungsbacka blev min stad”

Lasse Kronér fyller 60 år. Kärleken till Onsala och Kungsbacka är djup. Metooskandalen blev en ”gamechanger” i hans liv.