NYHETER 2024-09-15 KL. 13:00

Har du hyllats eller sågats - här är veckans ris och ros

Av Christina Wagner

Här hittar du alla rosor som har publicerats i tidningen den senaste veckan.

Har du hyllats eller sågats - här är veckans ris och ros
Här är ris och ros från veckan.

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter

Ett stort fång rosor vill jag ge till Vallda Golfkrog för det fina bemötandet och den goda maten som vi fick på vår kusinträff.

Inger O

Under många år har jag varit otroligt frustrerad över den låga tillgängligheten på Onsala Vårdcentral. Någonting måste ha hänt under det senaste halvåret, jag blev oerhört positivt överraskad när jag var där idag. Det är som natt och dag. Dagens ros vill jag ge till personalen på Onsala Vårdcentral för proffsigt och engagerat bemötande!

Petra

Dagens ros till Carolin Lövgren på Volkswagen Transportbilar Kungsbacka. Hon gjorde det extra för mig i semestertider, då min bil inte var körbar, och alla mekaniker hade semester. Den servicen hon gav mig är väldigt få som ger, ordnade fram en lånebil och såg till att jag kunde ha min firma rullandes i semestertider då jag hade fullt upp.

Håll hårt i den tjejen! En riktigt grym servicemedarbetare.

Oliver Fredriksson



Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott
FAMILJ 2025-11-20 KL. 21:00
Premium

Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott

Ingemar och Elsa Vendelstrand kör häst och vagn på Tjolöholms julmarknad

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten:
FOTBOLL 2025-11-20 KL. 13:51
Premium

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten: "Fick mersmak"

Sverige fick en drömlottning i playoff

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2025-11-21 KL. 18:00
NovaPosten tar upp kampen om läsarna

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.