NYHETER 2020-10-08 KL. 19:02

Ny ölrestaurang i Kungsbacka

Familjär stämning, ett hundratal ölsorter och mat med influenser från Asien men också andra länder.

Ny ölrestaurang i Kungsbacka

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter

På lördag den 17 oktober öppnar Ostindiska ölkompaniet i Kungsbacka.

– Vi hoppas att det ska bli roligt att besöka oss och att det blir som ett andra vardagsrum i Kungsbacka, säger Kenneth Dämbäck, affärsområdeschef för Masalafamiljen.

Ostindiska ölkompaniet är en ölrestaurang med inriktning på hantverksöl. Gästerna får gärna ha ett intresse för öl och inte bara vara sugna på en stor stark i allmänhet.

­– Det finns ett stort och djupt ölutbud hos oss och vi samarbetar med flera lokala hantverksbryggerier i Göteborg och Kungsbacka. Vi har också en egen ölsort som görs för oss. Vi kommer naturligtvis att ha några vinsorter också av hög kvalitet. Matmässigt är Ostindiska kompaniet förebilden som guidar oss i en resa mellan Göteborg och Kanton. Vi kommer även att ha öppet för lunch och söndagsbrunch, säger Kenneth Dämbäck.

Vill ha stamgäster


Ostindiska ölkompaniet finns redan på två platser i Göteborg och är Masalafamiljens tredje etablering i Kungsbacka, efter The Goods och Masala Kitchen. 12 anställda kommer att arbeta på Ostindiska ölkompaniet i Kungsbacka och rekryteringen har bland annat skett lokalt.

– Vi känner oss trygga med personalen och vill att detta ska utvecklas. Vi hoppas att folk ska bli stamgäster, säger Kenneth Dämbäck.

När dörrarna på Norra Torggatan slås upp för allmänheten nästa lördag kommer det att firas med specialerbjudanden på mat och dryck.

– Så att gästerna får testa på vad vi gör.

 

Gammal lanthandel blev parets kreativa oas
FAMILJ 2025-05-28 KL. 20:00
Premium

Gammal lanthandel blev parets kreativa oas

Snart öppnar de upp för Vårsalong i Konstladan

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Magnus väg från containerkäk till okrönt hamburgerkung

Magnus väg från containerkäk till okrönt hamburgerkung

Det som började i en liten container för nio år sedan har nu utvecklats till en kedja med sju restauranger. Hur blir man egentligen Kungsbackas okrönte hamburgerkung? NH träffade en av Dinéägarna Magnus Bodin för att söka svaret.