KULTUR & NÖJE 2024-11-26 KL. 12:27

Kungsbackabor på scenen i nästa års Mello

Av Ronny Karlsson

Två stycken Kungsbackabor finns med i Melodifestivalen 2025. Det stod klart när alla artister presenterades under tisdagen.

Kungsbackabor på scenen i nästa års Mello
Det blir Kungsbackakoppling i nästa års Melodifestivalen.

TV-klipp och nyheter

TV-klipp och nyheter

Det handlar om Arvingarna som återigen är med i den stora tävlingen. I bandet spelar bröderna Kim och Tommy Carlsson, både boende i Kungsbacka sedan många år.

Arvingarna var med för första gången redan 1993 och gjorde då stor succé med "Eloise" som blev en stor hit, och även startskottet för bandets långa framgångsrika karriär.

1 mars ställer sig bandet på scenen i Jönköping när det är dags för den femte deltävlingen och låten heter denna gång "Ring baby ring".

Den är skriven av Stefan Brunzell och Thomas G:son, och den sistnämnde är en av de mest framgångsrika låtskrivarna i Melodifestivalens historia.

I deltävlingen ställs Arvingarna bland annat mot bland annat Saga Ludvigsson och tidigare modellen Victoria Silvstedt.



Skolan brister – hög frånvaro och kränkningar
NYHETER 2025-11-21 KL. 12:15
Premium

Skolan brister – hög frånvaro och kränkningar

82 elever hade en frånvaro på 15 procent eller mer

TV-klipp och nyheter

Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott
FAMILJ 2025-11-20 KL. 21:00
Premium

Över 30 år med hästarna vid Tjolöholms slott

Ingemar och Elsa Vendelstrand kör häst och vagn på Tjolöholms julmarknad

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten:
FOTBOLL 2025-11-20 KL. 13:51
Premium

Onsalasonen om målet och landslagsdebuten: "Fick mersmak"

Sverige fick en drömlottning i playoff

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.