JOBB & PENGAR 2021-11-25 KL. 06:40

Premiärdags för Hemköps storsatsning i Särö

Av Ronny Karlsson

Dubbelt så stor yta för kunderna. Dessutom rejält uppfräschade lokaler. Nu är Hemköp i Särö redo för att ta emot betydligt fler besökare.

Premiärdags för Hemköps storsatsning i Särö
Nicklas Österström ser fram emot att välkomna kunder till en betydligt större butik i Särö. Foto: Kristian Alm.

TV-klipp och nyheter

I dag,torsdag, invigs de nya lokalerna, och Nicklas Österström, som är med och driver butiken, är nöjd med det arbete som utförts.
- Vi har varit både byggmästare och handlare samtidigt, men det har fungerat bra. Vi beslöt att ha butiken i gång under hela bygget, trots att det var ett omfattande byggarbete. Kunderna har varit fantastiska och stöttat, trots att vi under tiden stängde ner både delin och butiksgrillat och dessutom saknade pantmaskin, berättar Nicklas Österström i ett pressmeddelande.
De nya lokalerna erbjuder 900 kvadratmeter butiksyta och det har gjorts flera förändringar. Delin har fått ett nytt utseende, det satsas på frukt och grönt och i januari är det dags att öppna den fiskbod som ska integreras i fasaden med egen ingång.
-Det är de färska delarna vi vill vara starka på. Hit ska kunderna komma och veta att de alltid hittar fräscha och färska varor. Vårt läge är mycket bra. Vi ligger i anslutning till en motorled där man snabbt kommer på och av så jag hoppas naturligtvis att vi i och med vår nya butik kommer att få in fler förbiresande bilkunder som stannar till och handlar, säger Österström.
Han har drivit butiken i Särö tillsammans med syskonen Jessica och Patrik, och trion driver även en Hemköpsbutik i Onsala.
Under renoveringen har man skapat sex kassor för självscanning och dessutom ska man börja med e-handel.
- Det känns som ett naturligt steg att ta och vi har byggt ut med en egen yta i anslutning till butiken för hämtning av beställda varor. Under pandemin erbjöd vi någon typ av hybrid där vi plockade ihop varor till kunder som hade det behovet på grund av att de inte kunde ta sig till butiken fysiskt. Men nu känns det helt rätt att satsa hundra procent på e-handel.


TV-klipp och nyheter

Fiskgjusarna är på plats i fjorden
MILJÖ 2024-04-18 KL. 18:30
Premium

Fiskgjusarna är på plats i fjorden

Målar med händerna
KONST 2024-04-17 KL. 19:00
Premium

Målar med händerna

Fler nyheter

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Premium | NYHETER 2024-04-18 KL. 19:30
Snart klart med toaletter och duschar
Premium | MILJÖ 2024-04-18 KL. 18:30
Fiskgjusarna är på plats i fjorden
Premium | SPORT 2024-04-18 KL. 15:00
Klassikern ser ut att locka 900 löpare

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse fixar allsång med extra allt

Lasse Kronér gör sin egen grej och bjuder in favoritartisterna till sköna kvällar på Tjolöholm.