Kött, fisk och vegetariskt finns på lunchmenyn och det är husmanskost med modern twist som serveras. I höst satsar Köket i Vallda även på quizkvällar med trubadur, sopplördagar och brunch.
– Jag vill att det ska vara en mötesplats, säger välkände kocken Jonas Wahlström som driver restaurangen på Hebergs torg.
Redan prenumerant? - Logga in |
Bli prenumerant!
Efter kampanjmånaderna är priset 49 kr/mån. Utan bindningstid.
Kampanjen gäller nya prenumeranter och övergår efter avslutad kampanjperiod till ord. pris 133:-/mån. Kampanjer gäller nya prenumeranter och övergår efter avslutad kampanjperiod till ord. pris 99:-/mån NH Digital komplett. Kampanjen gäller nya prenumeranter och övergår efter avslutad kampanjperiod till ord. pris 133:-/mån. Ange dina uppgifter för att skapa ett konto i samband med köp av prenumeration. Jag som ger bort prenumerationen är: |