ISHOCKEY 2018-12-30 KL. 18:14

Förlust i andra omgången

Robin Carlsson stod för kvitteringen i första period. Arkivfoto: Christian Johansson

Efter premiärvinsten i Allettan fick Hanhals Kings se sig besegrade av Kallinge-Ronneby IF i den andra omgången efter en jämn match.

ISHOCKEY: ALLETTAN

Kallinge-Ronneby IF – Hanhals Kings 4–3

Hanhals Kings kommer från succématchen mot Grums där de vann med 8–0 inför en storpublik. Men i Soft Center Arena skulle det bli ett betydligt svårare motstånd.

Redan efter fyra minuter tog Kallinge-Ronneby IF ledningen med 1–0. Men Robin Carlsson kunde kvittera sekunder innan första perioden var över.

I den andra perioden tog hemmalaget åter kommandot genom att ta ledningen efter tre minuters spel. Trots att Ludvig Rantanen kvitterad till 2–2, gjorde Kallinge-Ronneby 3–2 i powerplay och sedan även 4–2 inför den sista perioden.

Men fyra minuter in kom reduceringen via Pontus Andreasson. 4–3. Mer skulle inte hända i matchen, Hanhals förlust skrevs till 4–3.

Matchfakta:

Kallinge-Ronneby IF – Hanhals Kings 4–3 (1–1, 3–1, 0–1)

1–0 (04.27), 1–1 (19.52) Robin Carlsson,  2–1 (22.27), 2–2 (32.09) Ludvig Rantanen, 3–2 (34.10), 4–2 (36.31), 4–3 (44.07) Pontus Andreasson