BANDY 2022-08-30 KL. 14:08

Nyförvärven tog för sig

Av Christian Johansson

Det är sommar, men det struntar Frillesås BK i. Bandysäsongen är nu igång.

Nyförvärven tog för sig
Säsongen är igång för Frillesås bK. Foto: Frillesås BK

Det var storlaget Villa Lidköping som väntade i årets första träningsmatch, precis som i fjol. Perfekt, tycker spelande tränaren Mattias Johansson. De kan lira utan press och testas rejält.
FBK stod emot i en halvtimme, sedan rasslade det bakom Johannes Gustavsson. Hemmalaget som anfördes av hela 1 200 personer vann komfortabelt med 3–1.
– Rent tempomässigt ligger vi långt fram. Vi hade ett bra resultat även förra året men det var en skillnad i prestationen. Vi orkade mer och känns starka. Framför allt sticker den andra halvleken ut, säger Mattias Johansson som själv protokollfördes för säsongens första fullträff. Eller hur var det?
– Det kanske blir en diskussion vem som var på den sist. Jag tror nog inte jag var det utan att Markus Fremstad ska få det.
Stack någon ut individuellt?
–Det var en svår match att vara försvarare i, så jag skulle säga nya Gabriel Hultgren (back) och Karl Tagesson (halv)


Matchfakta: träningsmatch
Villa Lidköping – Frillesås BK 3 – 1 (2–0)
1–0 (32), 2–0 (44), 3–0 (85), 3–1 (86) Mattias Johansson

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter
NYHETER 2025-11-18 KL. 18:30
Premium

De byter bilen mot cykel – trampar till jobbet i vinter

Årets vintercyklister fick dubbdäck och cykelväst

TV-klipp och nyheter

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger
NYHETER 2025-11-17 KL. 19:45
Premium

Leslie-Anne utsatt för våld på jobbet – flera gånger

Ingen omplacering – ska återgå till samma tjänst

LÄS SENASTE E-TIDNINGEN


Fler E-tidningar

SENASTE NYTT

Fler nyheter

DÖDSANNONSER

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Saknade alkoholfria alternativ – Attia skapade Parispojken

Allt fler väljer bort alkoholen. Men sommeliern Attia Franzén tyckte att något saknades bland de alkoholfria alternativen. Nu lanserar han Parispojken där drycker skapas för att passa till specifika maträtter och tilltugg. – Jag tror att många dricker mindre, men finare, säger Attia Franzén.