Vattnet stängs av under reparation

Ledningen ska repareras – därför stängs vattnet av under perioder både idag tisdag och i morgon onsdag i delar av Onsala.

Bostad | 31 Mars 2020 07:00

De som berörs är de som bor vid Ljungliden, Onsala Blåsippeväg, Rosenvägen, Ögårdsvägen, Ekernas Väg, Gamla Pykstensstigen, Gamla Pykstensvägen och Häcklehagsvägen.

Kommunen kommer att provstänga vattenledningen under tisdagen mellan 9:00 – 12:00 med tillfälliga driftstörningar som följd.

Kommunen meddelar att ledningarna ska under hela avstängningen betraktas som trycksatta, vilket innebär att man inte ska lämna några kranar öppna.

Då vattnet återkommer med normalt tryck kan vattenkvaliteten variera, till exempel kan det vara missfärgat eller innehålla luft. På grund av detta bör man exempelvis undvika tvätt av vittvätt direkt efteråt.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Varför har vi inte gjort som i Norge och Danmark?"

Nyheter Torsdagens presskonferens i kommunhuset kretsade kring coronaläget i allmänhet och skolan i synnerhet. Reportrar för dagen var ...

Kritik mot badhusträngsel

Jobb & Pengar Överfullt med folk och dessutom smutsigt – så upplevde en besökare det nya badhuset i söndags. Entreprenören Medley ...

Får samhällstjänst för våldtäkt

Blåljus En 19-årig man har dömts till skyddstillsyn och samhällstjänst för våldtäkt på en ...