Varlamålvakten utsedd till seriens bästa

Sajten Innebandymagazinet har bett alla tränarna i division ett att utse säsongens bästa spelare på respektive position. Varlas målvakt Alexander Sannerholm fick flest röster som den bästa burväktaren.

Sport | 25 Mars 2020 21:00

Alexander Sannerholm röstades fram till årets målvakt av konkurrenternas tränare. Arkivbild.

FOTO: Jasmin Frljevic

Alexander Sannerholm kom till Varla IBK inför säsongen. Han gjorde få besvikna med sina insatser under inledningen. Han var en bidragande orsak till att laget toppade tabellen innan jul. Därefter gick det tungt för Kungsbackalaget som hamnade i ett ingemansland i tabellen och missade kvalspel uppåt.

– Om man ser till det personliga så tycker jag att det har gått bra. Det gick väldigt bra i början sedan tycker jag att jag inte riktigt nådde upp i samma nivå mot slutet. Precis som resten av laget, säger Sannerholm.

Att det gick bra under säsongen för Sannerholm var han inte ensam om att tycka.

Sajten Innebandymagazinet har efter säsongen ställt frågan till tränarna i division 1 Södra Götaland vilka spelare de ansåg varit de bästa på respektive position. Då valde

– Det är såklart riktigt kul. Det är ett kvitto på att det har gått bra den här säsongen, säger Sannerholm.

För ett par veckor sedan stod det klart att Jonas Gustafsson lämnar sin roll som huvudtränare i Varla och tar istället över Warberg IC som nästa säsong spelar i allsvenskan. Varla har inte gjort klart med någon ersättare. Klart är dock att Sannerholm stannar som burväktare.

– Jag har kontrakt över nästa säsong också och har i nuläget inga aktiva planer att göra något annat, säger målvakten.

 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Ung målvakt klar för Hanhals Kings

Ishockey Hanhals Kings fortsätter att bygga inför kommande säsong. De har nu gjort klart med den unga må...

Varla har gjort klart med ny tränarduo

Sport Varla IBK har hittat Jonas Gustafssons ersättare. Duon Peter Jacobsson och Mikael Agergård har hämtats in frå...

Veteranen blåstes på milstolpen

Sport Niklas Nyman hade chansen att ha spelat i en förbundsserie under fyra olika årtionden. Men en envis axelskada och ...