Vädret idag
Klart
6°C
Prognos mars 21, 2019
dag
Molnigt
10°C
 

Varför lägga våra pengar på ny simhall?

Kommunfullmäktige har tagit beslutet att avsätta 426 miljoner kronor åt att bygga Kungsbackas nya simhall. När den simhall som redan finns inte har några stora problem och fungerar. Det som folk tänker då är att simhallens poollängd är 25 meter och att de inte kan ha stora tävlingar. För att ha tävlingar behöver man ha en 50-meters längd på bassängen.

 

Behöver man anpassa sig för 150 personer som är unga och medlemmar i KBSS när mer än 1 000 ungdomar spelar innebandy, basket, handboll och även andra sporter som behöver hallar att träna i?

 

Det är brist på hallar och att 1 000 personer påverkas av detta jämfört med att 150 personer påverkas av att ej kunna ha tävlingar. De idrottshallar som jag spelar innebandy i är värdelösa. Det är dåliga läktare, golvet är väldigt halt på grund av att det är det billigaste och sämsta golvet som kommunen köper in.

 

Men alltså på riktigt. De vill bygga en park för 100 miljoner. Kronor som skulle kunna utnyttjas på ett väldigt mycket bättre sätt. Hur tänker de? Det är så onödigt att klockorna stannar. Helt sjukt att de tänker ta våra pengar som vi har tjänat ihop och bara lägga dem på en park. Idiotiskt!

 

Lösningen kunde varit att renovera den gamla simhallen eller kanske bygga ut den. Detta hade inte kostat kommunen lika mycket och man skulle kunnat bygga fler och bra idrottshallar.

 

En besviken kungsbackabo

 

Redaktionen
redaktionen@norrahalland.se 0300- 101 75

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DebattLäs mer >>

ANNONSTYCK TILL:

Spelreklamen svämmar över. Borde den regleras mer?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Tisdag 19 mars

kl 9–15 Gällinge träffpunkt för seniorer i Gällinge församlingshem. 

Kl 9.30–11.30 Öppen förskola i Varlakyrkan. För barn 0-5 år i vuxens sällskap.

Kl 10.30–13 Stickcafé i Kuggaviksgården, Åsa. Arr: Kungsbacka hemslöjdsgille. 

Kl 12 Sång till lunch i Släps kyrka med manskören Gubbröra under ledning av Maria Blåberg. Därefter lunch i församlingshemmet.

 Kl 12–13. Tisdagsträff i Varlakyrkan,...

Läs Mer

Så här funkar eNH!