Annons

Kommunfullmäktige har tagit beslutet att avsätta 426 miljoner kronor åt att bygga Kungsbackas nya simhall. När den simhall som redan finns inte har några stora problem och fungerar. Det som folk tänker då är att simhallens poollängd är 25 meter och att de inte kan ha stora tävlingar. För att ha tävlingar behöver man ha en 50-meters längd på bassängen.

 

Behöver man anpassa sig för 150 personer som är unga och medlemmar i KBSS när mer än 1 000 ungdomar spelar innebandy, basket, handboll och även andra sporter som behöver hallar att träna i?

 

Det är brist på hallar och att 1 000 personer påverkas av detta jämfört med att 150 personer påverkas av att ej kunna ha tävlingar. De idrottshallar som jag spelar innebandy i är värdelösa. Det är dåliga läktare, golvet är väldigt halt på grund av att det är det billigaste och sämsta golvet som kommunen köper in.

 

Men alltså på riktigt. De vill bygga en park för 100 miljoner. Kronor som skulle kunna utnyttjas på ett väldigt mycket bättre sätt. Hur tänker de? Det är så onödigt att klockorna stannar. Helt sjukt att de tänker ta våra pengar som vi har tjänat ihop och bara lägga dem på en park. Idiotiskt!

 

Lösningen kunde varit att renovera den gamla simhallen eller kanske bygga ut den. Detta hade inte kostat kommunen lika mycket och man skulle kunnat bygga fler och bra idrottshallar.

 

En besviken kungsbackabo

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Kamera för trygghet

Debatt Äntligen klart för kameraövervakning vilket ska ge ökad trygghet vid Resecentrum och Hede station. För oss Moderater ä...

Debatt: Buntar ihop alla äldre

Debatt Folkhälsomyndigheten har buntat ihop äldre till en enda jättestor grupp medborgare. Alla mellan 70 och 107 är i en och ...

Debatt: Malpalcerat boende

Debatt Hej, jag vill bara ställa en fråga till de ansvariga i Kungsbacka kommun: hur man kan bygga ett ...
Annons