Annons

Var sparsam med vattnet

Vänta gärna med att fylla poolen – ett underhållsarbete kan innebära sänkt tryck i vattenledningarna om det förbrukas mycket vatten.

Nyheter | 29 April 2021 08:17

Kungsbacka kommun har gått ut med en uppmaning om att vi ska vara sparsamma med vattnet. Det finns nämligen risk för sänkt vattentryck på grund av ett underhållsarbete vid vattenverket i Fjärås bräcka.

– Vi ber alla i Kungsbacka om hjälp med att spara på vattnet just nu. Tidigare somrar har vi fått god respons hos invånarna på våra uppmaningar, så jag litar på att det räcker och att vi inte behöver gå till ett bevattningsförbud i det här läget, säger Karl Lundgren, förvaltningschef på Teknik, på kommunens hemsida.

Arbetet beräknas pågå i två veckor och Mölndal kommer att stötta Björkris och Anneberg med vatten, medan Varberg backar upp de södra kommundelarna.

Läs fler nyheter här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Många handelsanställda rädda för smittorisk

Nyheter Många handelsanställda är rädda för att bli smittade av covid-19 på sina arbetsplatser. – Våra medlemmar ...

Förare saknade körkort och hade kniv

Nyheter Det var i fredags klockan 15.45 som en polispatrull stoppade en bil som körde på Onsalavägen. Då upptäcktes ...

Skadan som orsakar oro

Fotboll När ställningen var 1–1 i den första halvleken blev Lindomes lagkapten Hannes Nordström liggandes på planen med ...
Annons