Vädret idag
Moln ibland
19°C
Prognos augusti 17, 2018
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Unika tomten såld för mångmiljonbelopp

En rejäl bergknalle och strandremsa i Gottskär har sålts. Affären blev klar i slutet av förra veckan. Utgångspriset var 2,8 miljoner kronor – budgivningen landade på 4 miljoner.

 

– Det har varit ett stort intresse. Det är ett unikt område i en havsnära miljö med stränder och grönområde som ingår. Det är ingen byggrätt på tomten, men det vet köparna om, säger Pelle Nordh på Husmäklaren som har sålt fastigheten.

 

Som Norra Halland tidigare har berättat är tomten en skogsdunge ovanför viken Skedrasand strax söder om Gottskär. Marken har ägts av två familjer som tidigare hade hus i området men som sålt det. Tomten är 35 000 kvadratmeter stor och som består av en rejäl dunge och en strandremsa.

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!