Ungdomar möts i musiken

I dag bjuder ungdomarna i projektet Musik på gården in till konsert där de bland annat kommer framföra egenskrivna låtar, spela instrument och dj:a på scen.
Nyheter | 07 December 2018 14:28

Ungdomar från Musik på gården i en konsert på Elektronen i somras. Foto: Musik på gården

 

I dag bjuder ungdomarna i projektet Musik på gården in till konsert där de bland annat kommer framföra egenskrivna låtar, spela instrument och dj:a på scen.

 

Musik på gården är ett projekt med målet att skapa möten för ungdomar med och utan funktionsvariation. Under det gångna året som projektet har varit igång har ungdomarna sysslat med musik på olika sätt och nu bjuder de in alla ungdomar till konserten Vi möts i musiken.

– Elva ungdomar som har varit med i projektet kommer att uppträda bland annat med egna låtar, spela instrument och dj:a, säger Diana Rönnberg, projektledare för Musik på gården.

Musik på gården drivs av den ideella föreningen Passalen, är ett samarbete med Kungsbacka kommun och finansieras av Arvsfonden. Under året har man bland annat anordnat workshops, musikklubbar, sommarlovsaktiviteter och startat en ungdomskör.

 

Fakta: Vi möts i musiken

När: Fredag 7 december, 18.00-20.00

Var: Elektronen i Kungsbacka

Konserten är alkohol- och drogfri

 

Skaffa Norra Hallands app här

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Flera togs vid tillslag mitt i stan

Blåljus Plötsligt blev det fullt pådrag vid Swedbank på Gymnasiegatan. Flera ungdomar togs fast efter misstänkt pistolhot. Samtidigt ...

Stort polispådrag – letar efter pistolman

Blåljus Polisen har ryckt ut på ett larm om pågående dödligt våld mitt i Kungsbacka. Vid 14-tiden ...

"Varför har vi inte gjort som i Norge och Danmark?"

Nyheter Torsdagens presskonferens i kommunhuset kretsade kring coronaläget i allmänhet och skolan i synnerhet. Reportrar för dagen var ...