Annons

Två gripna efter polisjakt

Två män i 20-årsåldern greps efter en polisjakt runt Särö strax efter lunch. Jakten startade när männen vägrade stanna för kontroll, och flera bilar och helikopter var inblandade i jakten.

Blåljus | 08 Januari 2020 13:51

Larmet kom 13.09. En patrull hade försökt stoppa en norskregistrerad bil på väg 158, men i stället accelererade bilen. Flera andra bilar kopplades in i jakten liksom en helikopter. Så småningom gjorde bilen misstaget att köra ut mot Säröhus där jakten tog slut på återvändsvägen strax utanför konferenshotellet. Då var klockan enligt rapporten 13.32.

Männen, två svenska medborgare i 20-årsåldern, greps misstänkta för narkotikabrott. Enligt polisens presstalesperson hittades bland annat cannabis i bilen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Klart för skolstart hos Västtrafik

Trafik Läget inför skolstarten är under kontroll i Kungsbacka. Kollektivtrafiken är coronasäkrad. Det meddelar Västtrafik ikväll....

Debatt: Hur kan man tillåta mopedbilar?

Debatt Efter krocken mellan en polisbil och en mopedbil i Stockholm söndag morgon kan man inte undgå att reflektera över ...

Elfel skapar förseningar i tågtrafiken

Trafik Tågtrafiken dras just nu med förseningar. Orsaken är ett elfel.Felet, som gav sig till känna klockan 16.56, ...
Annons