Vädret idag
Moln ibland
19°C
Prognos augusti 17, 2018
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Tjuvar slog till mot villor i samma kvarter

Boende i Frillesås har haft ovälkommet besök under natten till onsdag. Vid 00.30-tiden vaknade en 84-årig man i sin villa av att någon rörde sig utanför sovrumsfönstret och sedan krossade en ruta i grovköket med en sten. Tjuven lyckades dock inte ta sig in, eller avbröt inbrottsförsöket. Enligt polisanmälan saknas ingenting från bostaden. Händelsen rubriceras som försök till grov stöld.

 

Vid 03.15-tiden upptäckte en kvinna boende på gatan intill att det varit inbrott i huset under tiden hon legat och sovit. Enligt anmälan var samtliga fönster i huset öppnade och en handväska saknas.

 

Det finns i nuläget ingen misstänkt, och det är ännu oklart om det är samma gärningsperson som ligger bakom de båda händelserna. 

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

TYCK TILL:

Vad ska ske med Alléskolan?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 17 augusti

Kl 12–15 Naturkampen – en naturlig femkamp. Vem är längst? Vem hoppar längst? Ta med familjen eller kompisarna och tävla mot varandra i lag eller enskilt på Naturum Fjärås Bräcka. Mät dig mot fem olika djur i fem olika grenar. 

Lördag 18 augusti

Kl 11–16 Vässingsö-dagen i Onsala. Fest för alla åldrar. Historisk vandring, gårdsloppisar, försäljning av lokala produkter och café.
 
Kl 12–15...
Läs Mer

Sommarkampanj!

 

Så här funkar eNH!