Kjell Nordtvedt, egenföretagare på Kjelles bygg i Varberg, blev bestulen på sin företagsbil förra veckan. Foto: Privat. 

 

Företagsbilen stals i Varberg i onsdags förra veckan. Imorse anträffades den i Åsa. Det var genom ett stort engagemang på Facebook som den kunde återfinnas.

 

Kjell Nordtvedt, egenföretagare på Kjelles bygg i Varberg, blev bestulen på sin företagsbil i Varberg i onsdags. Fyra dagar senare anträffades bilen i Åsa. Det var en privatperson som ringde honom på måndagsmorgonen och sa att den stod på en arbetsplats i Åsa.

– Någon hade skrapat bort reklamen med en kniv, bytt min nummerplåt och stulit mina verktyg och diesel, säger Kjell Nordtvedt.

Anna-Karin Ringdahl, stationsbefäl vid Kungsbackapolisen, bekräftar att en bil anträffades på måndagsmorgonen.

– En bil är anträffad i Åsa. Den hade varit stulen. Men jag kan inte se om bilen är registrerad i något företag, säger hon.

 

Det var genom att Kjell Nordtvedt efterlyste bilen på Facebook som den kunde hittas. Han har fått flera tips från privatpersoner som har sett den på olika ställen i Varberg, Göteborg och Kungsbacka.

– Det är helt fantastiskt att det har varit en så stor uppslutning genom delningar och personer som hört av sig. Jag är så tacksam, säger Kjell Nordtvedt.

Det var när han utförde ett byggarbete i onsdags förra veckan som bilen blev stulen.

– Jag gick bakom husknuten för att spika upp en plåt och var borta några minuter och då tog någon den, säger Kjell Nordtvedt.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.