Vädret idag
Mestadels molnigt
23°C
Prognos juli 21, 2018
dag
Delvis soligt
22°C
 

Stor bredd i frågestund med Kungsbackaborna

Medan representanter för riksdagspartierna fanns på plats för att föra fram sin politik i Almedalen, mötte Kungsbackaborna istället presumtiva väljare i Båt- och sjöfartsmuseet i Onsala.  

En rejäl delegation fanns på plats, där partiets starke man Roger Larsson dessutom bjöd på sång.  

 

Kungsbackaborna var anda partiet ut i Båt- och sjöfartsmuseet i Onsala och Norra Hallands satsning att bjuda samman politiker och väljare inför valet. Sittplatserna i museet fylldes på, med mellan 30 och 40 åhörare och frågestunden efter fikapausen blev livlig. Frågan om tiggeri ska vara tillåtet (borde förbjudas och redan indirekt förbjudet eftersom det krävs tillstånd, enligt Roger Larsson) följdes direkt av den varför det inte finns tillgång till toalett vid boulehallen i Kungsbacka (gåta att det inte finns, enligt samme Roger Larsson). 

SD-politikern Stefan Jägnert ställde frågan var partiet tänkte driva för frågor i regionen, där KB också ställer upp, men fick inget egentligt svar.  

Till skillnad från övriga partiet har Kungsbackaborna inte en tydligt uttalad ideologi, utan tar istället ställning i enskilda sakfrågor. Exakt vilken uppfattning partiet ska ha i olika frågor beslutas med majoritetsbeslut efter medlemsomröstningar. Några av de frågor där man har bestämt sig och som togs upp under kvällen är användningen av Onsala herrgård, träffpunkter och intraprenad, inte bara för skolor utan även för äldreboenden. 

 

 

Läs mer i Norra Halland på tisdag. 

 

Ann Kristin Ekman
Reporter 0300- 52 13 63

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Är du orolig för bränder?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 20 juli

kl 12–15 Lilla naturhjälpen. Vi hjälps åt att röja för att hjälpa både växter och insekter att trivas bättre, växa och ha plats till bohål vid Naturum Fjärås Bräcka.

kl 18–23 Länge leve Sven-Ingvars! 2017 gick Sven-Erik Magnusson, en av vår tids största musikprofiler och artister, ur tiden. Sven-Eriks son Oscar Magnusson tar nu plats vid mikrofonen på Tjolöholms Slott.

Lördag 21 juli

kl 12–15...

Läs Mer

Sommarkampanj!