Annons

Stöldgods för 100 000 – bilkontroll på E6 i natt

Strax före klockan fyra i morse stoppade polisen en bil på E6 i höjd med Fjärås. I bilen fanns fyra personer – och stöldgods för cirka 100 000 kronor.

Blåljus | 25 Februari 2021 07:48

Det var 03.40 som polisen stoppade fordonet på E6. Enligt Göteborgs-Posten handlar det om en riktad kontroll i jakt på stöldgods.

I bilen som polisen stoppade satt fyra män. Där fanns också nya verktyg och flera katalysatorer som polisen tror är stöldgods.

– Katalysatorerna har ett begagnatvärde på 10 000 kronor styck ungefär och sammanlagt bedömer vi att det blir ett godsvärde på ungefär 50 000 till 100 0000 kronor ungefär, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen, till GP.

Spåra stöldgods

De fyra männen greps och är misstänkta för stöld, alternativ häleri. Ingen av männen är hemmahörande i Sverige. Polisen tror därför att bildelarna skulle föras utomlands för att säljas.

Polisen vet i dagsläget inte var det misstänkta stöldgodset kommer från och uppmanar alla att kontrollera att de inte blivit av med en katalysator. 

Fler blåljusnyheter här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Cykla i natursköna Kungsbacka

Familj För dig som vill njuta av våren utomhus eller semestra på hemmaplan i sommar kan cykling vara bå...

15-åring rånad på jacka och hotad till livet

Blåljus En tonårig kille blev igår kväll rånad på sin jacka, plånbok och mobiltelefon. Brottet inträ...

Förvaltningschefen nöjd med alternativa verksamheten

Vård Den dagliga verksamheten för personer med funktionshinder har varit utflyttad till och från i ett år. Nu fö...
Annons