Annons

Stökig natt på stan i Kungsbacka

Natten mot söndag har varit stökig i Kungsbacka. Många berusade trotsade vädret och gav sig ut i blåsten. Polisen hade fullt upp med att upprätthålla ordningen.

Blåljus | 23 Februari 2020 09:38

Lördagsnatten i Kungsbacka blev stökig.

FOTO: Arkivbild

Strax före 20.30 på lördagskvällen stoppade polisen även en bilist som kom körande i Tölö. Bakom ratten satt en kille i 20-årsåldern, som inte bara visade sig sakna körkort, utan även verkade knarkpåverkad. Ynglingen togs med till polisstationen för kroppsbesiktning.

Knarkpåverkad omhändertogs

Vid 01-tiden var det dags igen. Då hittade polisen en starkt knarkpåverkad person i Kungsbacka innerstad. En visitation visade att mannen, hade en mindre mängd knark på sig. Eftersom den påverkade bedömdes vara i så dåligt skick att han inte kunde ta vara på sig själv omhändertogs han för fylleri.

Bråk på Mc Donalds

En halvtimme senare, vid klockan 01.30 kallades polisen till Mc Donalds på Kollavarvsvägen vid Onsalamotet. Där hade ett gäng ungdomar börjat bråka och kasta brickor omkring sig. En man i 20-årsåldern omhändertogs, misstänkt för att vara knarkpåverkad.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

1 Kommentar

Läs Även

Skolskjutsbeslut klara

Skola Nu har kommunen skickat ut beslut om skolskjuts. Förra årets hårda strid där föräldrar fick ...

Förseningar i tågtrafiken

Trafik Ett signalfel mellan Helsingborg och Ängelholm skapar just nu förseningar i tågtrafiken.Det var vid 11.30-tiden idag som ...

Slog man i ansiktet – mitt framför polisen

Blåljus Med flera slag mot ansiktet misshandlade 30-åringen en annan man. Det skulle han inte ha gjort. Vittnen till hä...
Annons