Annons

Stjärnbacken lämnar Hanhals

Hanhals Kings var aldrig nära poäng. Nu tappar överraskningslaget sin poängbäste back. Max Lindroth är klar för Tingsryd.
Ishockey | 22 November 2018 15:21

ISHOCKEY. Max Lindroth satte reduceringspucken mot Troja/Ljungby. Det var det sista Hanhals ledande back gjorde i tröjan. Nu lämnar 22-åringen Kungsbacka och ettan för allsvenskan och Tingsryds AIF. Backen presenterades av Smålandsklubben under torsdagen.

– Jag kände att det fanns ett genuint intresse. Jag fick en bra magkänsla, säger han.

Max Lindroth är redan på plats i Tingsryd. Det var blandade känslor att lämna ett Hanhals Kings som överraskat och slåss för en allettan-plats.

– Jag lämnar 20 gubbar som jag tycker om. Men jag fick tänka på mitt eget bästa.

22-åringen har gjort succé under hösten och ståttt för 15 poäng på 17 matcher. Det blir ett tomrum att försöka fylla för övriga backar i truppen.

Vad tror du om Hanhals chanser att nå allettan? 

– De har ett bra lag. Jag tror att de lyckas. 

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

De ställer om – istället för att ställa in

Sport RF-SISU i Halland tänker om kring sina sommaraktiviteter för barn. Detta för att kunna genomföra dem ...

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...

Den ofrivilliga ledaren prisades

Sport Årets ledarstipendium har utdelats. Ella Nyby från Aktiv Judo har tilldelats priset. – Det var lite av en chock, sä...
Annons