Annons

Drömträffen avgjorde toppderbyt

Fotboll IFK Fjärås Martina Larsson har knappt skjutit utanför straffområdet i år. Varför hon drog till från 30 meter hade tränaren Peter Karlson ingen aning om. Men när skottet satt i bortre krysset fanns det knappast något att klaga på.

Förlustsviten förlängdes

Fotboll IFK Fjärås chockade konkurrenterna i början. Nu har verkligheten kommit ikapp nykomlingen – förlustsviten är nu fem matcher.

Utan målchans och utan chans

Fotboll Det blev en ensidig historia. Hemmalaget vaskade inte fram ett enda avslut på mål och inte någon kvalificerad målchans. – Vi har inte en chans, säger tränaren Stefan Olofsson.

Oväntat hemmatapp för OBK

Fotboll "Det handlar om att komma upp i nivå, vi var inte tillräckligt bra", säger tränaren Christoffer Gustafsson.

”Övertygad att de tar hem serien”

Fotboll Det var aldrig nära för Thorbjörn Svenssons manskap. Nu väntar nyckelperiod för Åsa IF.

Klart: Tingbergsvallen rustas upp

Fotboll Kungsbacka DFF har tvingats att lira i Varberg. Nu väljer kommunen att bygga om Tingbergsvallen till 2020.

Blytungt för KDFF

Fotboll Det var en chans att få ordentligt häng i kampen om ett förnyat kontrakt. I stället är läget allt mer prekärt för Kungsbacka DFF.

En fotbollsepok är över

Fotboll 41 år på planen blev det för Åsaprofilen Martin Rastborg. Han lyckades med det sista målet att spela med tröjnummer 100 för moderklubben i trean, men artrosen i knäna gör att karriären nu är över.

Allsvensk arena till 2020?

Fotboll Påskbergsvallen kan bli ett minne blott för Kungsbacka DFF. En upprustning av Tingbergsvallen till år 2020 kan vara möjlig – förutsatt att de inte åker ur allsvenskan.

Måstematch för Kungsbacka DFF

Fotboll Kungsbacka DFF ryckte tag i ett halmstrå i och med skrällen senast. Nu väntar säsongens viktigaste match – där troligen bara seger är gott nog.