Annons

Släp lossnade – rammade bakomvarande bil

En bilist som vid 16-tiden kom körande på Hällingsjövägen bakom ett fordonsekipage med släp fick plötsligt se hur det framförvarande släpet lossnade och slungades rakt in i den egna bilen.

Blåljus | 09 Juli 2020 18:09

En trafikolycka inträffade vid 17-tiden på Hällingsjövägen.

FOTO: Arkivbild Norra Halland

Enligt SOS Alarm inträffade olyckan klockan 16.03, mitt under eftermiddagsrusningen. En släpvagn som satt fastkopplad på en personbil lossnade plötsligt under färd och åkte rakt in i bakomvarande fordon.

Läckte vätskor

De krockade fordonen spärrade vid tiden för olyckan all trafik på Hällingsjövägen. Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen.

Eftersom den ramponerade personbilen läckte spolarvätska och kylvätska inledde räddningstjänsten en sanering.

Klarade sig oskadd

Samtidigt undersöktes den olycksdrabbade personbilsföraren av ambulanspersonalen. Sedan det konstaterats att den drabbade bilisten klarat sig oskadd från olyckan och räddningstjänsten städat upp på olycksplatsen släpptes trafiken på Hällingsjövägen på igen.

Polisen misstänker inte att något brott ligger bakom olyckan utan betecknar det inträffade som en ren olyckshändelse.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Motorcyklister i olycka på E6

Blåljus Två personer skadades lindrigt när de i eftermiddags körde omkull på E6 under en omkörning i hö...

Växthusen har blivit padelbanor

Sport De fyra vännerna Tobias Torberntsson, Henric Lövfenborg, Jörgen och Jacob Samuelsson har länge velat driva ett ...

Tappad släpkärra orsakade trafikolycka

Blåljus Strax före halv fyra på lördagseftermiddagen larmades SOS om en trafikolycka på Onsalavägen. Uppe på bron över ...
Annons