Annons

Säsongens bästa insats av Hanhals Kings

Det blev en kväll där tränaren Niclas Högberg bara kunde njuta. Ett skadedrabbat Hanhals Kings stod för säsongens bästa insats.
Ishockey | 11 November 2018 18:58

Det blev en kväll där tränaren Niclas Högberg bara kunde njuta. Ett skadedrabbat Hanhals Kings stod för säsongens bästa insats.

 

ISHOCKEY: HOCKEYETTAN

Hanhals Kings – Kallinge/Ronneby 4 – 1

 

Pontus Andreasson höll i ett pressat läge i egen zon. Centern släppte vidare till Anton Sandberg som höjde blicken och svepte iväg en diagonalpassning rakt genom den egna zonen till en fri Robin Carlsson. Hanhals Kings bästa målskytt höjde klubban och skickade in slagskottet i bortre nätmaskorna. Tränaren Niclas Högberg hade inte vrålat på samma sätt på flera år.

– En riktigt skön träff, säger målskytten.

Det var 3–1 till ett skadedrabbat hemmalag. Trots att sex ordinarie forwards saknades så kunde de slå det förmodade topplaget på hemmais.

– Det var en viktig match för oss. Att vi kan känna att vi kan slå de här topplagen, säger Niclas Högberg och fortsätter:

– Det var en jättebra ishockeymatch med ett riktigt bra försvarsspel av alla spelare.  

Hanhals Kings är i högsta grad med i kampen om allettanplatserna.

 

Matchfakta

Hanhals Kings – Kallinge/Ronneby 4 – 1 (0–0, 1–0, 3–1)

0–1 (38.09) Henrik Persson, 1–1 (42.37), 2–1 (43.02) Jonatan Lundin-Andersson, 3–1 (57.13) Robin Carlsson, 4–1 (59.12) Pontus Andreasson

Skotten: 29–39 (8–14, 7–9, 17–13)

Publik: 347

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

"Tillsammans kan vi bli en stark förening"

Fotboll Diskussioner kring en sammanslagning har pågått under de senaste decennierna. Snart kan Särö IK och Kullavik IF ...

Den ofrivilliga ledaren prisades

Sport Årets ledarstipendium har utdelats. Ella Nyby från Aktiv Judo har tilldelats priset. – Det var lite av en chock, sä...

Succémålvakten lämnar Frillesås

Bandy Jakob Hugoh slog ingen rejält under sin debutsäsong i Frillesås och elitserien. Efter två år i hö...
Annons