Annons

Säsongen över för Hanhals

Efter det historiska avancemanget var grabbarna klara för play off. Men mot IF Troja/Ljungby tog det stopp – säsongen är över för Hanhals Kings.
Ishockey | 02 Mars 2019 12:19

I Ljungby tog resan slut för Hanhals Kings. Arkivfoto

 

Efter det historiska avancemanget var grabbarna klara för play off. Men mot IF Troja/Ljungby tog det stopp – säsongen är över för Hanhals Kings.

 

 

ISHOCKEY: PLAYOFF 2 av 2

IF Troja/Ljungby – Hanhals Kings 3–0

 

Det var en tomhet och tystnad som fyllde omklädningsrummet efter förlustmatchen mot IF Troja/Ljungby. I Småland tog resan slut för Hanhals Kings.

– Man lever i denna bubblan och när det abrupt tar slut är det snudd på personlig kris. Just nu är man ju besviken, säger Hanhalstränaren Niclas Högberg.

 

Efter två jämna play offmatcher mot Troja/Ljungby betyder gårdagens förlust att säsongen är över för Hanahls Kings. Samtidigt som Niclas Högberg känner en tomhet är han också väldigt stolt och glad över den resa som laget gjort tillsammans. De gick från ett lågt rankat lag i serien, till ett lag som överraskade och spelade i både allettan och playoff.

– Vi klädde oss hela tiden i nya uniformer men samtidigt så ökade också kraven på oss själva. Det gör att man blir besviken, men man ska komma ihåg att vi gjort en fantastisk säsong, fortsätter tränaren.

 

Några av spelarna hade spelat i allettan tidigare, för resten av laget var allting nytt och de fick hela tiden växa och utvecklas i nya erfarenheter som de nu tar med sig in i nästa säsong berättar Högberg.

– Det är något man inte kan träna på under ett ispass, slår han fast.

 

Läs mer i tisdagens tidning.

 

Matchfakta:

IF Troja/Ljungby – Hanhals Kings 3–0 (1–0, 0–0, 2–0)

1–0 (07.28), 2–0 (41.39), 3–0 (59.06)

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Tjejtrio gjorde fräck stöldräd i Kungsbacka

Nyheter De tre tjejernas stöldräd på Hede Fashion Outlet slutade inte riktigt som de hoppats. Plötsligt ertappades de ...

”Vi ser en oroande utveckling”

Blåljus Narkotikaklassade läkemedel ökar i polisens beslag. Missbruket går ner i åldrarna och Kungsbacka är en lukrativ kommun fö...

Föräldrar oroliga över droger

Blåljus Många föräldrar oroar sig för att deras barn använder droger och tycker det är svå...
Annons