Annons

Särö löste kvalplatsen

Våren lade grunden, men det krävdes en direkt avgörande match för att säkra kvalplatsen. Den chansen smashade Särö IK in med tennissiffror.
Fotboll | 06 Oktober 2019 20:40

Arkivfoto

FOTO: Christian Johansson

Långås/Morup har varit ett mardrömslag för Särö IK. Senaste segern kom 2016. Det var mellan dem som kvalplatsen till femman stod mellan. Särö IK hade fördel av hemmaplan och det räckte med ett kryss. Efter 50 minuter ledde bortalaget.

Sedan klev framför allt Oscar Samuellsson in i handlingen. Forwarden hittade stod för ett äkta hattrick och Särö IK vann klart.

– Vi har nästan alla spelare tillbaka, det gör mycket, säger Särötränaren Stefan Larnelius.

Varför vann ni?

– Vi kom med mer fart och vann kampen på mitten kraftigt. Sedan gör Oscar Samuelsson skillnad, han är extremt vass, säger Särötränaren.

 

Nu väntar ett dubbelmöte mot Torup/Rydö om vilka som får ta steget upp.

– Vi är inne i ett bra flow, vi gör mycket mål. Vi har gjort 20 mål på de sista tre matcherna. Vi är starka, svarar Stefan Larnelius på frågan om vad som talar för dem.

Kvalet inleds till helgen.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Hanhals Kings vill komma igång direkt – utan publik

Ishockey Starta säsongen med eller utan publik? Hanhals Kings svar? – Vi ser gärna att man kommer igång med ...

Rolfö: "Att få fullfölja det gör mig jätteglad"

Fotboll 89 dagar kommer ha passerat sedan den senaste matchen. På fredag kliver Fridolina Rolfö och hennes Wolfsburg återigen ut på plan ...

Janne Pettersson fortsätter – efter hjärtinfarkten

Bandy Under kvalet drabbades Jan-Erik Pettersson av en hjärtinfarkt. Några månader senare kritade han på ett nytt kontrakt ...
Annons