Sambons övertalningskampanj lyckades

Försvararen Marcus Hillukkala är klar för Frillesås BK. Tillslut gav sambon Camilla Johanssons övertalningskampanj frukt.
Bandy | 16 Maj 2019 13:45

Foto: Frillesås BK

 

Försvararen Marcus Hillukkala är klar för Frillesås BK. Tillslut gav sambon Camilla Johanssons övertalningskampanj frukt.

 

BANDY. Frillesås BK har presenterat backen Marcus Hillukkala som närmast kommer från allsvenska Gripen. Han är inte obekant med spelarna i FBK. Backens sambo är Camilla Johansson, vars bröder är Fredrik (lagkapten) och Mattias Johansson (spelande tränare).

Har bröderna försökt övertala dig?

– Det har varit lite samtal och sms, de har haft förhoppningar att jag ska skriva på. Men de har förstått att det är jag som ska ta beslutet själv, det har inte varit några större kampanjer.

Från sambon då?

– Där har det varit värre.

 

31-åringen har diger elitserierutin, men senast han spelade där var säsongen 2015/16 med IFK Kungälv. Nu är han tillbaka – kontraktet är 1+1 år.

– Det lockar väldigt mycket. Det är roligare matcher och ett högre tempo. Allt steppas upp, säger Marcus Hillukkala som beskriver sig som placeringssäker och lugn.

Har du saknat elitserien?

– Ja, det är där man vill vara. Det är där det är som roligast.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Debatt: Ta oron på allvar

Nyheter Replik på insändare av Charlotte Gärde i NH 19/5–20. Det var otroligt vilka krafter som sätts igång ...

Här är bilarna som krånglar mest

Trafik Drömmer du om att glida fram i en högstatusbil, som Porsche, Land Rover eller Jeep? Tänk om. ...

Flera togs vid tillslag mitt i stan

Blåljus Plötsligt blev det fullt pådrag vid Swedbank på Gymnasiegatan. Flera ungdomar togs fast efter misstänkt pistolhot. Samtidigt ...