Vädret idag
Molnigt
18°C
Prognos juli 21, 2019
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Sabina Ddumba gör turnéstopp i Kungsbacka

Den 26 oktober gästar Sabina Ddumba Kungsbacka Teater för en av totalt elva spelningar under hösten. Foto: Pressbild/Daniel Stigefelt

 

Kungsbacka blir ett av stoppen på den höstturné som artisten Sabina Ddumba ger sig ut på i oktober och november. Det blir en turné med spelningar på intima scener, med start på Dramaten i Stockholm den 21 oktober. Den 26 oktober står hon på scen på Kungsbacka Teater, uppbackad av musikerna Emmanuel Hailemariam, Mats Sandahl och Djara Erlandsson Sow.

– Förutsättningarna för den här turnén möjliggör en helt annan typ av möte och jag tror att det kommer kännas lika intimt för mig som för publiken, säger Sabina Ddumba i ett pressmeddelande.

 

Sabina Ddumba albumdebuterade 2016 med "Homeward bound". Förra hösten medverkade hon i TV4-programmet "Så mycket bättre", och i juni i år släppte hon singeln "Small world", som redan har drygt två miljoner streams.

 

Skaffa den digitala versionen av papperstidningen här

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!