Hallå, Thanh Quach, driftchef för ChopChop. Hur har starten i Kungsbacka gått?
– Det går jättebra och det har varit jättejättemycket gäster! Vi öppnade i fredag och sedan dess tror jag att vi serverat närmare 4 000 personer, om man räknar med idag (måndag) också.
Det låter mycket, brukar det vara så högt tryck?
– Det är lite mer än vanligt jag. Det är svårt att säga, det har varit en bra helg men det varierar också mellan restaurangerna.
Är det 16 stycken ChopChop det finns i landet nu?
– Ja, men det här är vår första i Göteborgsområdet, om man får kalla Kungsbacka för det. Just nu är vi cirka 20 personer anställda här.
Vad har kungsbackaborna varit sugna på?
– Främst vår orange chicken, och spicy lime chicken, det har gått åt mest.
Foto: privat
Se intervjun med vinnaren i artikeln
Lasse Kronér gör sin egen grej och bjuder in favoritartisterna till sköna kvällar på Tjolöholm.