Vädret idag
Molnigt
18°C
Prognos juli 21, 2019
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Rånförsök mot butik

Tre maskerade unga män försökte på onsdagskvällen råna butiken Handlarn på Tingberget. Enligt polisen tvingades de fly utan att komma över några pengar. (Uppdaterad).

Ett vittne larmade polisen sedan hen sett tre maskerade män utanför butiken strax före halv nio på kvällen. Därefter gick två av männen in i butiken, men kom ganska snart utspringande igen och de tre försvann bakom Tingbergsvallen.

Enligt uppgift hade en dragit kniv, men de ska inte ha fått med sig några pengar. Inte heller ska någon ha blivit fysiskt skadad, enligt polisen som vid 21-tiden var på platsen och förhörde vittnen.

En av rånarna ska ha varit maskerad med en vit ishockeymask och en annan hade en bandana på.

Senare under kvällen hittade polisen en väska i skogen vid Tingberget. I väskan låg en vit mask så den tillhörde troligen rånartrion.

Enligt polisens presstalesman uppgav ett vittne att en av rånarna sprang in i en lyktstolpe under flykten, så ett blåmärke skulle ju kunna vara en del av signalementet...

 

Kristian Alm
Reporter 0300- 52 13 66

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!