Tre maskerade unga män försökte på onsdagskvällen råna butiken Handlarn på Tingberget. Enligt polisen tvingades de fly utan att komma över några pengar. (Uppdaterad).

Ett vittne larmade polisen sedan hen sett tre maskerade män utanför butiken strax före halv nio på kvällen. Därefter gick två av männen in i butiken, men kom ganska snart utspringande igen och de tre försvann bakom Tingbergsvallen.

Enligt uppgift hade en dragit kniv, men de ska inte ha fått med sig några pengar. Inte heller ska någon ha blivit fysiskt skadad, enligt polisen som vid 21-tiden var på platsen och förhörde vittnen.

En av rånarna ska ha varit maskerad med en vit ishockeymask och en annan hade en bandana på.

Senare under kvällen hittade polisen en väska i skogen vid Tingberget. I väskan låg en vit mask så den tillhörde troligen rånartrion.

Enligt polisens presstalesman uppgav ett vittne att en av rånarna sprang in i en lyktstolpe under flykten, så ett blåmärke skulle ju kunna vara en del av signalementet…

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.