Annons

Polisen vädjar om hjälp efter apoteksrån

En knivbeväpnad man rånade apoteket Hjärtat i Kungsmässan. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp för att klara upp brottet.
Nyheter | 20 November 2018 14:17

“Han hade kommit åt en summa pengar, och tappade en del på vägen, och han hade även kommit åt tabletter, som han också tappade en del av på vägen”

 

En knivbeväpnad 35-årig man rånade apoteket Hjärtat i Kungsmässan. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp för att klara upp brottet.

 

Det var strax före klockan 17 lördagen den 10 november som polisen larmades om rånet. En knivbeväpnad 35-årig man hade slagit till mot apoteket:

– En man som ska ha varit knivbeväpnad har hotat apotekspersonal, sa Anna-Karin Ringdahl stationsbefäl vid Kungsbackapolisen till Norra Halland.

Enligt Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst, tog vakter på plats upp en jakt efter mannen.

– Han hade kommit åt en summa pengar, och tappade en del på vägen, och han hade även kommit åt tabletter, som han också tappade en del av på vägen, sa Hans Lippens. 

 

Mannen ska ha sprungit ut från Kungsmässans entré mot gamla kyrkogården. På övervakningsfilm från Kungsmässan syns enligt polisen två unga män som filmar händelsen med sina mobiler mot entrésnurran. Nu är polisen måna om att komma i kontakt med männen, eftersom filmerna kan vara viktigt bevismaterial. 

”Var det du som filmade händelserna i entrésnurran, eller vet du vem som gjorde det? Kontakta handläggare”, skriver Kungsbackapolisen på sin Facebooksida.

 

 

Gärningsmannen greps kort efter händelsen och sitter just nu häktad, meddelar polisen.

 

Skaffa Norra Hallands app här

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Stopp i tågtrafiken – buss från Hede

Trafik Hede station blir central den kommande veckan. Med start ikväll stängs Viskadalsbanan av medan Västkustbanans trafik glesas ...

Äntligen vaccination!

Krönikor Att vara läkarstudent under en pågående pandemi är ganska smidigt om man är ute efter sommarjobb. Trots ...

"Någon som sa att div 3 var svårt?!"

Fotboll Det skanderade anfallaren David Berntsson efter att ha gjort sitt första hattrick för säsongen. – Som nykomling så ä...
Annons