Annons

Person fastklämd på arbetsplats

En person blev igår fastklämd mellan en lastbil och någon slags "trumma" på en arbetsplats vid ishallen i Kungsbacka. Polisen utreder händelsen som en arbetsplatsolycka och gjorde under gårdagen en teknisk undersökning på platsen. 
Jobb & Pengar | 27 Juni 2019 07:17

En person blev igår fastklämd mellan en lastbil och någon slags “trumma” på en arbetsplats vid ishallen i Kungsbacka. Polisen utreder händelsen som en arbetsplatsolycka och gjorde under gårdagen en teknisk undersökning på platsen. 

 

Det var vid lunchtid igår som det kom ett larm om att personen hade blivit fastklämd.

– Personen blev fastklämd mellan en lastbil och en trumma. Om det var en kabeltrumma eller en ventilationstrumma vågar jag inte svara på, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst. 

Polis, ambulans och räddningstjänst kallades till platsen. 

Polisen har inlett en förundersökning gällande arbetsplatsolycka och spärrande under gårdagen av platsen för en teknisk undersökning.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Grönt ljus för visir i kommunal vård

Vård Nu får personalen inom kommunal vård och hemtjänst börja använda skyddsvisir i arbetet. – Ja det ä...

Team och tester ska bromsa spridning

Nyheter Torsdagens presskonferens i stadshuset kretsade mycket kring begränsning av smittspridning, men även en del om oro för smitta ...

Facket har begärt skyddsstopp

Nyheter Huvudskyddsombudet i kommunen har stoppat alla externa besök till myndighetsutövande socionomer, efter att skyddsombuden gjort en skyddsrond i ...
Annons