Annons

Så täcker försäkringen skador vid översvämning

Åsa När det kommer så mycket regn på en gång som det gjorde i Åsa, då finns det inga gråzoner. – Då gäller försäkringen, det är klartext, säger Håkan Franzén på Trygg-Hansa.

Bil eldhärjad vid Sjöallén

Kungsbacka Vid lunchtid på måndagen kom ett larm in om bilbrand vid Sjöallén. ”Det small till ordentligt”, säger en av personerna som befann sig i bilen.

Fortfarande inget besked om skolskjuts

Åsa Vägen är farlig för barnen att gå eller cykla på. Det anser 71 föräldrar i Ölmanäs som har överklagat nekande skolskjutsbeslut och nu väntar på besked. Men tiden är knapp för på måndag drar läsåret igång. – Vi vill inte släppa ut våra barn på den vägen, säger föräldern Jessica Grunditz.

Hundra hus översvämmade i Åsa

Åsa Efter nattens regnoväder har runt hundra fastigheter i Åsa drabbats av översvämning. Nu håller fastigheterna på att slamsugas medan boende går igenom sina grejer för att se vad som har räddats eller förstörts.

Bostadsrättspriserna i Kungsbacka fortsätter sjunka

Kungsbacka De senaste tre månaderna har bostadsrättspriserna i Kungsbacka sjunkit med 6,8 procent. Fortfarande är dock Kungsbacka den dyraste kommunen att bo i Halland.

Stölder från bilar utanför köpcentrum

Hede Gärningspersonen krossade rutor på två bilar.

Fick sin identitet kapad – varnar nu andra

Vallda Jessica Ranta fick sin identitet kapad och upptäckte sedan att flera boende i Vallda hade drabbats. Nu vill hon varna andra. – Det är skrämmande hur enkelt det är att kapa någons identitet, säger hon.

Fullt drag på hoppdag

Frillesås Kompisgänget fixade en dag med hinderhoppning i Frillesås. Och tillställningen blev minst sagt lyckad.

Ån rensades på skräp

Kungsbacka Under söndagen arrangerades en satsning för att rensa vatten och stränder i och kring Kungsbackaån på skräp.

Stor stöld hos möbelföretag

Kungsbacka Varor till ett omfattande värde stals vid ett inbrott under lördagskvällen.