FOTBOLL 2019-07-06 KL. 20:42

Onsala avslutade med seger

Det blev en bra vårepilog för Onsala borta mot Hittarp där man knep tre poäng.  - Jag är jättenöjd med hela vårsäsongen utifrån de förutsättningar vi har haft och dessutom är nykomling i tvåan, säger tränaren Christoffer Gustafsson.   Div 2 Västra Götaland Hittarps IK - Onsala BK   2 - 4, (1 - 2) Onsala fick en bra start med en ledning på 2-0 och hade bud på att öka sin ledning i första halvlek. - Vi spelade riktigt bra och göra fyra mål på bortaplan mot ett bra lag ser jag som en styrka, säger Christoffer.    Strax innan pausvilan kom hemmalagets reducering 1-2. Men dessförinnan hade alltså Onsala haft två klockrena frilägen utan att få till ytterligare något mål.  - Vi kom bra in i matchen även i andra halvlek vilket betonar vårt tredje mål i matchen. Hittarp fick ändå nytt liv i matchen när man reducerade till 2-3.    I slutskedet kunde sedan Onsala göra sitt fjärde mål genom Gustav Lundgren som behärskat satte bollen i målvaktens bortre hörn.    Nu väntar två veckors vila innan vi återupptar träningen och innan serieupptakten väntar en DM-semifinal hemma mot Tvååker den 28 juli. - En bra tajming och bra motstånd innan vi börjar serien borta mot Eslöv, säger Christoffer Gustafsson.   Div 2 Västra Götaland Hittarps IK - Onsala BK   2 - 4, (1 - 2)  Målen: 0 - 1 (20) Oliver Nåfors, 0 - 2 (31) Gustav Lundgren, 1 - 2 (44) 1 - 3 (67) Sebastian Heaver, 2 - 3 (73) 2 - 4 (85) Gustav Lundgren.