Annons

Motorcyklister i olycka på E6

Två personer skadades lindrigt när de i eftermiddags körde omkull på E6 under en omkörning i höjd med Borgås, strax söder om Varlaavfarten.

Blåljus | 13 Augusti 2020 16:44

En MC-förare som kört omkull orsakade stopp i trafiken på E6

FOTO: Norra Halland

Enligt Räddningstjänstens ledningscentral skedde olyckan i södergående riktning. Vid omkullkörningen åkte motorcykeln över i motsatt körbana. De två personerna som satt på skadades lindrigt.

Larmet om olyckan kom in till SOS klockan 16.34. Tämligen omedelbart stängdes södergående körfält av för trafik. Medan räddningsarbetet pågick var vägen tillfälligt avstängd, i båda riktningarna.

Enligt Räddningstjänsten behövde varken mc-föraren eller motorcykelns passagerare föras från platsen i ambulans. Så snart den omkullkörda motorcykeln bärgats från platsen släpptes trafiken på igen. Sedan 17.30 flyter nu trafiken som vanligt på E6.

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Grov misshandel i Åsa - polisen letar gärningsman

Blåljus En person har förts till sjukhus med ambulans efter en grov misshandel i Åsa. Flera polispatruller letar just nu ...

Älgolycka på E6

Blåljus Flera fordon har krockat på E6 mellan Kungsbacka och Sandsjöbacka. Det är mycket begränsad framkomlighet. Olyckan inträffade 06:16 ...

Får fängelse för vansinnesfärd på E6

Trafik Fem månaders fängelse och drygt 35 000 kronor i skadestånd. Det blir straffet för den 24-åring som ...
Annons