Vid Vallda Trekant är det neddragna jalusier, Norra Halland har sökt ägarna utan resultat.

FOTO: Daniel Blomqvist

– Vi vet inte vad som händer vid Vallda Trekant, men i oktober öppnar ett annat ställe med paketutlämning, säger Homan Mirtalebi, distributionsansvarig på DHL i Västsverige.

Vid Vallda Trekant är det just nu igenbommat. Norra Halland har sökt ägarna på företaget Tony Wok, som driver flera liknande restauranger i Göteborgsområdet, men inte lyckats komma i kontakt med dem. Dock visar ett par av bolagets verksamheter röda siffror, så även verksamheten vid Vallda Trekant. Företagets revisor svarar i telefon från semesterort, men inte heller han kan svara på hur det ligger till.

Även på DHL är det oklart exakt vad som hänt.

– Pakethanteringen vid Vallda Trekant har varit stängd ett tag, de har inte velat jobba med den biten. Men mer än så vet vi inte om vad som hänt där. Däremot kommer det att öppna ett nytt ställe i Vallda i oktober som ska hantera paket, berättar Homan Mirtalebi på DHL.

Bakom den nya satsningen vid Heberg i Vallda ligger företaget Godisriket som i dagsläget har en butik i Västra Frölunda.

– Det stämmer att vi ska öppna i Vallda, förhoppningsvis står butiken klar under andra halvan av oktober, säger Godisrikets ägare Sattar Hafezi.

Vad blir det för typ av butik?

 – Det blir klassisk kioskverksamhet, godis, tidningar, dricka och snacks med mera.

 Och ni kommer att ha paketutlämning?

 – Ja vi har avtal med i stort sett alla som hanterar och levererar paket. DHL, Schenker, Postnord och UPS. Så ja det kommer vi att ha, säger Sattar Hafezi.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.