Annons

Lastbil vält – Älvsåkersvägen helt avstängd

Nyheter En lastbil har kört av vägen och vält på Älvsåkersvägen. Vägen kommer att vara helt avstängd fram till 15-tiden.

Perrongen kameraövervakas

0-Toppnyhet Nu ska pendelperrongen på Kungsbacka station kameraövervakas. Datainspektionen anser att tryggheten väger tyngre än integriteten.

Därför grävs Borgmästargatan upp

0-Toppnyhet Samtidigt som Borgmästarebron är helt stängd, grävs resten av gatan nu upp. Syftet är att skapa en säkrare väg för både cyklister och gående, innan kvarteret Valand byggs.

Stopp i tågtrafiken från Kungsbacka

0-Toppnyhet Tåg från Kungsbacka till Göteborg och Varberg är inställda.

Krock intill slott – bro helt avstängd

0-Toppnyhet Två bilar har krockat på bron intill Gåsevadholms Slott.

Laddning får avgift

0-Toppnyhet Nu tillkommer en avgift för elen på laddplatserna för elbilar. – Det har varit fritt under uppbyggnadstiden, men kommunen får inte lov att ge bort el gratis, säger Emanuel Forsell, enhetschef på Parkering och tillstånd.

Fritt fram för skoter

0-Toppnyhet Vattenskoter eller inte vattenskoter, det är frågan. Det finns olika åsikter om fordonet, men hur ser reglerna egentligen ut? Norra Halland har tagit reda på det.

Kyrkogatan grävs upp

0-Toppnyhet Det blir än en gång en stökig trafikhöst i Innerstaden. I början av september grävs delar av Kyrkogatan upp för att vattenledningarna ska bytas ut.

"Vi borrade sönder bron"

Nyheter Borgmästarebron är bortom räddning och måste rivas. Nu träder en av personerna som var med och renoverade bron 2001 fram.

Regionen och Hallandstrafiken samlar in åsikter

Halland Tyck till om kollektivtrafiken. Den uppmaningen ger nu Region Halland och Hallandstrafiken till alla som reser med kollektiv i eller till och från Halland.
Annons