Annons

Ny plan ska inbjuda till rörelse

Nu är all-aktivitetsplanen i Tölö Park invigd. Fotbollsuppvisning, tal och tipspromenad var några av aktiviteterna i anslutning till minimultiarenan.
Nyheter | 29 April 2018 10:00

Nu är all-aktivitetsplanen i Tölö Park invigd. Fotbollsuppvisning, tal och tipspromenad var några av aktiviteterna i anslutning till minimultiarenan.

All-aktivitetsplanen är en del i en satsning för social hållbarhet och folkhälsa som ska ge de boende ett aktivt liv, gemenskap i området och på sikt bättre hälsa för Kungsbackas invånare. Under våren och sommaren kommer olika gräsytor, lekplatser, en gräsplan för bollsport och midsommarfirande samt en motionsslinga färdigställas och målet är att locka de boende till att röra på sig.

På den nyinvigda all-aktivitetsplanen finns konstgräs och sarg, mål för fotboll, handboll och innebandy samt möjlighet för volleybollnät. 

Läs mer i Norra Halland på onsdag 2/5–18. 

 

 

 

 

 

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Tankevärlden och naturen möts i fotografier

Nöje & Kultur Imorgon, lördag, är det vernissage i Galleri Hjertstedska villan. Det är fotografen Per Florén som visar ett 50-tal ...

Juli bjöd på mer kyla, blåst och regn än vanligt

Nyheter Än är det sommar i kalendern, och förhoppningsvis kan augusti leverera mer sommarväder än juli gjorde. För ...

Två bilar i olycka i Frillesås

Blåljus Tjugo över ett på fredagseftermiddagen larmades SOS om en trafikolycka på Almedalsvägen i Frillesås. Det rör sig ...
Annons