Ny ölrestaurang i Kungsbacka
Familjär stämning, ett hundratal ölsorter och mat med influenser från Asien men också andra länder.
På lördag den 17 oktober öppnar Ostindiska ölkompaniet i Kungsbacka.
– Vi hoppas att det ska bli roligt att besöka oss och att det blir som ett andra vardagsrum i Kungsbacka, säger Kenneth Dämbäck, affärsområdeschef för Masalafamiljen.
Ostindiska ölkompaniet är en ölrestaurang med inriktning på hantverksöl. Gästerna får gärna ha ett intresse för öl och inte bara vara sugna på en stor stark i allmänhet.
– Det finns ett stort och djupt ölutbud hos oss och vi samarbetar med flera lokala hantverksbryggerier i Göteborg och Kungsbacka. Vi har också en egen ölsort som görs för oss. Vi kommer naturligtvis att ha några vinsorter också av hög kvalitet. Matmässigt är Ostindiska kompaniet förebilden som guidar oss i en resa mellan Göteborg och Kanton. Vi kommer även att ha öppet för lunch och söndagsbrunch, säger Kenneth Dämbäck.
Vill ha stamgäster
Ostindiska ölkompaniet finns redan på två platser i Göteborg och är Masalafamiljens tredje etablering i Kungsbacka, efter The Goods och Masala Kitchen. 12 anställda kommer att arbeta på Ostindiska ölkompaniet i Kungsbacka och rekryteringen har bland annat skett lokalt.
– Vi känner oss trygga med personalen och vill att detta ska utvecklas. Vi hoppas att folk ska bli stamgäster, säger Kenneth Dämbäck.
När dörrarna på Norra Torggatan slås upp för allmänheten nästa lördag kommer det att firas med specialerbjudanden på mat och dryck.
– Så att gästerna får testa på vad vi gör.