Annons

Ny Lottomiljonär efterspanas i Kungsbacka

1,7 miljoner. Det blev vinsten för en person som lämnat in sin Lottorad i Kungsbacka. Den vinnande raden var en av tre som föll ut med sju rätt under lördagens Lottodragning. Nu letar Svenska Spel efter vinnaren.

Jobb & Pengar | 22 November 2020 12:57

En Kungsbackabo kan ha vaknat upp som miljonär under söndagsmorgonen. Liselotte Fondelius letar nu efter vinnaren.

FOTO: Alexander Donka/Svenska Spel

Om den nyblivne miljonären är bosatt i Kungsbacka, eller om det rör sig om en person som gjort ett tillfälligt stopp i kommunen låter vi än så länge vara osagt.

Sju rätt gav 1,7 miljoner

Men klart är att en av de tre personer som igår prickade in sju rätt på Lotto 1 har lämnat in sin rad i Kungsbacka. De andra två raderna var inlämnade i Hässleholm och Värnamo.

De tre vinnarraderna var de enda med sju rätt, av totalt 5 918 143 inlämnade rader.

Siffrorna 4, 9, 15, 22, 24, 30, 34 ger nu de tre Lottspelarna 1,7 miljoner extra vardera att handla julklappar – eller göra något annat – för.

Ska lokalisera vinnaren

Svenska Spels vinnarkommunikatör Liselotte Fondelius jobbar just nu för högtryck med att lokalisera de tre nyblivna miljonärerna.

– Det är ju bara att konstatera att vi i vinnarteamet har världens bästa jobb. Men det bästa är det som väntar mig nu, att försöka få tag på kvällens Lottovinnare och gratulera, sade Fondelius igår kväll, direkt efter att lördagens Lottodragning avslutats.

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Döms för rattfylla – kan förlora jobbet

Trafik Två månaders fängelse, 22 750 kronor och förlust av nya jobbet. Det blir priset en 25-årig göteborgare ...

Stal bil och försökte stoppa polisen med skruv

Blåljus Påverkade av droger och narkotika stal paret en bil och försökte sedan stoppa polisen som följde ...

Nidingen kan bli utan ström

Miljö och natur Solceller på Nidingen får nej av Länsstyrelsen. Det kan innebära att hela anläggningen riskerar att bli ...
Annons