Annons

Modestugan har drive-in-visning

Jobbar man med lite äldre som målgrupp gäller det att tänka nytt i dessa dagar. På lördag anordnar Modestugan drive-in-modevisning på parkeringsplatsen i Åsa.

Nyheter | 27 Mars 2020 09:26

Annett Wiktorsson tar nya grepp för att nå kunderna.

FOTO:

Många äldre hittar sina kläder hos Modestugan i Åsa, som regelbundet ordnar modevisningar. Men när de som är plus 70 inte längre bör röra sig i sociala sammanhang, är det ju lite knepigare att nå kunderna.

Därför har ägaren Annett Wiktorsson kläckt en ny idé.

– Vi ska ha modevisning på parkeringsplatsen utanför butiken. Jag har högtalare och våra mannekänger paraderar framför bilarna.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa direkt från bilen med hjälp av en beställningslapp och betala meds swish eller faktura.

Hur många bilkunder får ni plats med?

– Runt 20 bilar ska vi kunna baxa in.

Om det blir fler?

– Ja, i dessa tider är det ju ett angenämt problem, men då har vi en plan B.

Modevisningen är prick klockan 15 på lördag och varar i tjugo minuter, så det gäller att vara på plats i tid och hinna få en p-plats.

 

Annons

KOMMENTERA ARTIKELN

Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar.

Läs Även

Vild biljakt – mot trafiken på E6 in mot Kungsbacka

Blåljus I 180-190 kilometer per timme jagade polisen inbrottstjuvarna som körde mot färdriktningen på E6 in mot Kungsbacka. I ...

Handbollstjejer städade strand i Åsa

Nyheter Utrustade med sopsäckar, västar och dubbla handskar tog Särökometernas flickor-05 itu med att städa Kuggaviken ...

Facket om hemtjänsten: ”Ska kännas tryggt på jobbet”

Nyheter Det finns en viss oro bland medlemmarna i Kommunal enligt vad förbundet erfar. – Vi tycker att det åtminstone borde ...
Annons