Vädret idag
Molnigt
18°C
Prognos juli 21, 2019
dag
Delvis soligt med åskstorm
20°C
 

Man hittades död – obduktion genomförd

Obduktionen av den man i 20-25-årsåldern som hittades död i kommunen den 25 november har nu genomförts. Ingenting tyder på att han har utsatts för något brott.

 

Vid 16.30-tiden söndagen den 25 november hittades en man död utomhus på landsbygden i kommunen. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning genomfördes.

 

Händelsen rubriceras som misstänkt mord och en rad utredningsåtgärder har vidtagits, även om det inte fanns någonting på platsen som gjorde att polisen misstänkte att något brott låg bakom mannens död.

– Men omständigheterna kring händelsen gör att vi har rubricerat det som mord. Det är vissa frågetecken vi vill reda ut. Det handlar om varför han befann sig på platsen och vi vill höra personer i hans närhet, sa Lars-Gunnar Perlinger, ställföreträdande chef för grova brott vid polisen, till Norra Halland efter händelsen.

 

Läs också: Polisens nya uppgifter om misstänkta mordet

 

Kroppen har nu obducerats, och det har inte hittats någonting som tyder på mord – det säger Lars-Gunnar Perlinger till Norra Halland. Rubriceringen har däremot ännu inte ändats eftersom ytterligare ett par utredningsåtgärder återstår innan fallet kan avskrivas.

 

Skaffa Norra Hallands app här

Nils Jönsson
Reporter nils.jonsson@norrahalland.se 0300-52 13 58

TYCK TILL: Kommentera artikel

Kommentera detta inlägg

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

NYHETER

DebattLäs mer >>

ANNONS

TYCK TILL:

Brukar du vattna dina rabatter i trädgården med kranvatten?

Visa Resultat

Loading ... Loading ...

Diskutera TYCK TILL

Kommentera

DET HÄNDERLäs mer >>

Fredag 19 juli

kl 12–15 Naturkampen på Naturum Fjärås Bräcka. En naturlig femkamp där du får mäta dig med olika djur. Kan du kliva lika långt som en älg, trumma lika snabbt som en hackspett eller har du lika många tänder som en gädda?

Lördag 20 juli

kl 13-14.30 Historisk guidning. På 12–1300-talet låg det en borg, Hunehals Borg, vid Hanhalsholme. Denna borg var ett centrum för nordisk politik, med maktstrider, mord...

Läs Mer

Så här funkar eNH!