Foto: Simon LaurellHanhals Kings ville uppmärksamma och ge energi till sjuåriga Louie Norgren som höll på att mista livet i en skidolycka.
– Det var helt fantastiskt gjort av dem, säger mamman Sandra Pettersson.ISHOCKEY. Innan nedsläpp ville Hanhals Kings uttrycka sitt stöd till sjuåriga Louie Norgren som var med om en allvarlig skidolycka i julas. Den höll på att kosta honom livet. Nu pågår rehabiliteringen för den unge ishockeyspelaren för att komma tillbaka. A-laget ville ge energi till kampen tillbaka och sjuåringen hängde i omklädningsrummet innan matchen och fick en signerad klubba inför hemmapubliken.Louies mamma Sandra Pettersson tycker att föreningen agerat fantastiskt. Sjuåringens tränare har kontinuerligt hört av sig för att höra hur det är med honom. Att dessutom uppmärksammas på det här sättet berörde henne.


– Vi är helt mållösa. Det var fantastiskt gjort av Hanhals. Det betyder så mycket för oss att så många vill honom väl. Från hans lilla lag upp till A-laget.


Vad tyckte han om dagen?


– Att det var jättespännande och häftigt att träffa spelarna. Nu längtar han ännu mer att bli frisk.Foto: Simon Laurell– Det var en fin och varm uppmärksamhetsstund. Det är en av våra hockeykompisar, säger tränaren Niclas Högberg.


Du har själv barn i samma ålder.


– Har man barn förstår man skräcken. Det är häftigt och mäktigt när föreningen backar upp varandra, stor som liten. Jag hoppas att det gav honom energi.


Han fick en seger av er.


– Exakt.